Η Εταιρεία

Τα τελευταία 20 χρόνια, τα στελέχη της MDC Stiakakis λύνουν τα δυσκολότερα προβλήματα εκ μέρους των πελατών τους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές, φορολογικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Με συμβουλευτική εμπειρία σε περισσότερους από 50 κλάδους και πολυάριθμες επιχειρησιακές λειτουργίες, ενισχύουμε και καθοδηγούμε την αλλαγή που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Επεξεργαζόμαστε τις σύγχρονες και διαρκώς εναλλασσόμενες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς, εκπαιδεύοντας κατάλληλα τα στελέχη μας σε νέες μεθόδους και καινοτομίες.


Οι Άνθρωποί μας

Ως ο σημαντικότερος πόρος της εταιρείας, δουλεύουμε συνεχώς προς τον διαρκή εμπλουτισμό των γνώσεων και των εμπειριών των ανθρώπων μας και προσπαθούμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον μεγιστοποίησης των δυνατοτήτων τους. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα στο αντικείμενό τους στελέχη που συνδυάζουν το ακαδημαϊκό υπόβαθρο, την εμπειρία και το ταλέντο, προϋποθέσεις απαραίτητες για να υπάρξει θετική αλλαγή.


Οι Πελάτες μας

Οι πελάτες μας προέρχονται από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, και η πλειοψηφία τους είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Απευθυνόμενες στην MDC Stiakakis, αναζητούν καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες που περικλείουν πολλά έτη εμπειρίας και γνώσης της αγοράς.


Η Ιστορία μας

Η εταιρεία MDC Stiakakis ιδρύθηκε το 2014 ως εταιρεία συμβούλων, με όραμα να προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης και προστιθέμενης αξίας, οι οποίες μέχρι πρότινος ήταν προσβάσιμες μόνο από τις μεγάλες επιχειρήσεις και σε πολύ υψηλό κόστος.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει εκτελέσει ένα σημαντικό αριθμό επιτυχημένων έργων και προσθέτει διαρκώς νέες υπηρεσίες στο χαρτοφυλάκιό της, υλοποιώντας αποδεδειγμένα το όραμα της.

Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!