Επιχορηγούμενα Προγράμματα

Θέλετε να επεκτείνετε ή να εκσυγχρονίσετε την επιχείρηση σας και την παραγωγική της διαδικασία; Θέλετε να δημιουργήσετε νέα επιχείρηση ή δραστηριότητα και ψάχνετε για χρηματοδότηση;

Με εμπειρία σε περισσότερους από 50 κλάδους και περισσότερα από 1000 ολοκληρωμένα επιχορηγούμενα έργα, στηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας παρέχοντας ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, από την αναζήτηση του κατάλληλου προγράμματος μέχρι και την εκταμίευση του τελευταίου ευρώ.

Στο πλαίσιο των Επιχορηγούμενων Προγραμμάτων, προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες σε υφιστάμενες αλλά και νέες επιχειρήσεις που αφορούν Εθνικά, Συγχρηματοδοτούμενα αλλά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα:

 • Ενημέρωση. Έχοντας σφαιρική γνώση των διαθέσιμων και αναμενόμενων προγραμμάτων αλλά και του θεσμικού τους πλαισίου, παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση ώστε να γίνει η βέλτιστη επιλογή προγράμματος, πάντα με βάση τους στόχους της επιχείρησής σας. Επιπλέον παρέχουμε δωρεάν έλεγχο επιλεξιμότητας και προ-βαθμολόγηση.
 • Σχεδιασμός. Οι απαιτήσεις των αναπτυξιακών προγραμμάτων είναι συγκεκριμένες, το ίδιο πρέπει να είναι και οι ενέργειές σας κατά το στάδιο της προετοιμασίας. Πριν την υποβολή στο εκάστοτε πρόγραμμα, σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα στην προετοιμασία της επιχείρησής σας, για να εξασφαλίσετε τις μέγιστες δυνατές πιθανότητες επιτυχίας.
 • Υποβολή. Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της συγκέντρωσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών, την σύνταξη επιχειρηματικών πλάνων όπου απαιτείται και την υποβολή τους στις πλατφόρμες των επιχορηγήσεων.
 • Υλοποίηση & Παρακολούθηση. Παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου, προετοιμασία ελέγχων και εκταμιεύσεων, επικοινωνία με υπηρεσίες και φορείς, μέχρι και την εκταμίευση του τελευταίου ευρώ.

Αναλαμβάνουμε την ενημέρωση, τον σχεδιασμό, την σύνταξη της μελέτης και την παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου για τους ακόλουθους φορείς χρηματοδότησης:

 1. ΕΣΠΑ 2021-2027
 2. Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης
 3. Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022
 4. Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας
 5. Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα
 6. LEADER
 7. ΔΥΠΑ
 8. Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Για ότι αφορά στις νέες ή υπό-σύσταση επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο επιχορηγούμενο πρόγραμμα, πέραν της υποβολής και της υλοποίησης του, αναλαμβάνουμε την:

 • Επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής.
 • Σύσταση τους.
 • Πληροφόρηση σχετικά με την νομοθεσία που τις επηρεάζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε να σας ενημερώσουμε όταν κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας.

Όλα τα ανοικτά επιχορηγούμενα προγράμματα.

Ερωτήσεις & απαντήσεις σχετικά με τα επιχορηγούμενα προγράμματα.

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας!