Castello Hotels Group

Castello Hotels Group

Η ιστορία των ξενοδοχείων Castello Hotels είναι μια ιστορία έμπνευσης, αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς από τον ιδρυτή της εταιρίας, κύριο Χάρη Κασμιρλή.

Το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου, το Castello City Hotel χτίστηκε στην πόλη του Ηρακλείου το 1981. Από τότε έχει γίνει η πρώτη επιλογή όσον αφορά τη διαμονή για όσους ταξιδεύουν στην πόλη είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους. Από το 1981 μέχρι και το 2013 συνεχίστηκε η επέκταση των δραστηριοτήτων με την κατασκευή άλλων 3 ξενοδοχείων.

Στην υλοποίηση του πλάνου επέκτασης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αναζητούσε μία μακροχρόνια συνεργασία με έναν αξιόπιστο σύμβουλο, ο οποίος θα μπορούσε να στηρίξει το πλάνο μέσω της άντλησης κεφαλαίων μέσω επιχορηγούμενων προγραμμάτων. Η επιχειρηματική εξειδίκευση των ιδιοκτητών στον κλάδο της φιλοξενίας, σε συνδυασμό με την άντληση συνολικών κεφαλαίων ύψους 2.427.363,55 € για επενδύσεις και εκσυγχρονισμούς σε ξενοδοχειακές μονάδες συνολικού κόστους 7.341.753 €, καθιστά την Castello Hotels Group έναν από τους πιο επιτυχημένους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Κρήτη.

Στα πλαίσια της συνεργασίας προτείναμε και υλοποιήσαμε από κοινού τα παρακάτω έργα:

Έργο Έτος
Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχειακή μονάδας CASTELLO CITY HOTEL 1990
Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχειακή μονάδας CASTELLO VILLAGE 1998
Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχειακή μονάδας CASTELLO VILLAGE 2004
Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας CASTELLO BOUTIUQE 2004
Ανακαίνιση Ξενοδοχειακή μονάδας CASTELLO CITY HOTEL 2016

Σχετικές υπηρεσίες:

Επιχορηγούμενα Προγράμματα
Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας!