Επιχορηγούμενα Προγράμματα

Θέλετε να επεκτείνετε ή να εκσυγχρονίσετε την επιχείρηση σας και την παραγωγική της διαδικασία; Θέλετε να αναπτύξετε νέες δραστηριότητες και ψάχνετε για χρηματοδότηση;

Γνωρίστε τις δυνατότητες που σας παρέχουν οι νόμοι και το θεσμικό πλαίσιο για να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση και ανάπτυξη, μέσα από ευκολότερες και πιο οικονομικές διαδικασίες.

Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των επιχορηγήσεων και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε Ελληνικά επιχορηγούμενα αλλά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Αναλαμβάνουμε την ενημέρωση, τον σχεδιασμό, την σύνταξη της μελέτης και την παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου για τους ακόλουθους φορείς χρηματοδότησης:

1. ΕΣΠΑ 2021-2027
2. Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης
3. Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022
4. Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας
5. Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα
6. LEADER
7. ΔΥΠΑ
8. Ευρωπαϊκά Προγράμματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για ότι αφορά στις νέες ή υπό-σύσταση επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο επιχορηγούμενο πρόγραμμα, πέραν της υποβολής και της υλοποίησης του, αναλαμβάνουμε την:

 • Επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής.
 • Σύσταση τους.
 • Πληροφόρηση σχετικά με την νομοθεσία που τις επηρεάζει.

Υπηρεσία Αναζήτησης & Ενημέρωσης Επιχορηγήσεων

Η ποικιλία και οι ιδιαιτερότητες των επιχορηγούμενων προγραμμάτων, που διαρκώς ανακοινώνονται, απαιτούν εξειδίκευση και χρόνο για την σωστή παρακολούθησή τους από μία επιχείρηση. Το γεγονός αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να χαθεί μία ευκαιρία χρηματοδότησης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μία νέα επένδυση ή στον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης δραστηριότητας.

Κατανοώντας την ανάγκη αυτή των επιχειρήσεων, δημιουργήσαμε μία προσωποποιημένη υπηρεσία ενημέρωσης για όλες τις διαθέσιμες επιχορηγήσεις. Έτσι κάθε επενδυτής μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις υφιστάμενες επιχορηγήσεις αλλά και ότι θα προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να μπορέσει να ενταχθεί σε μελλοντικές.

 • Καταγραφή των επιδιώξεων και των επενδυτικών στόχων της εταιρείας.

 • Ενημέρωση για όλα τα ανοικτά προγράμματα.

 • Δωρεάν προέλεγχος επιλεξιμότητας σε όλα τα ανοικτά προγράμματα.

 • Συμβουλευτική εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης.

 • Επικαιροποίηση των δεδομένων της εταιρείας σε μηνιαία βάση.

 • Υπολογισμός βαθμολογίας σύμφωνα με το εκάστοτε πρόγραμμα.

 • Έρευνα

 • Ενημερωτικό έντυπο σε ηλεκτρονική μορφή.

 • Συμβουλευτική σε λοιπά θέματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε να σας ενημερώνουμε όταν κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας.

Όλα τα ανοικτά επιχορηγούμενα προγράμματα.

Ερωτήσεις & απαντήσεις σχετικά με τα επιχορηγούμενα προγράμματα.

Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!