Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου – Β' κύκλος

Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου – Β' κύκλος

Εκσυγχρονισμός των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ της χώρας με την προμήθεια ολοκληρωμένων συστημάτων τηλεματικής και ηλεκτρονικού εισιτηρίου για την συνολική και ενοποιημένη διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων, την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και την πολυκαναλική πληροφόρηση των επιβατών σε πραγματικό χρόνο, κατά τα πρότυπα καλών πρακτικών σε αντίστοιχους φορείς του ευρωπαϊκού χώρου. Αναλυτικά:

Για προτάσεις που αφορούν σε αστικά ΚΤΕΛ που διαθέτουν μέχρι 15 λεωφορεία έως 140.000 ευρώ και από 16 λεωφορεία και πάνω έως 330.000 ευρώ.

Για προτάσεις που αφορούν σε υπεραστικά ΚΤΕΛ που διαθέτουν μέχρι 20 λεωφορεία έως 165.000 ευρώ και από 21 λεωφορεία και πάνω έως 330.000 ευρώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ που έχουν μορφή ΑΕ (Ανώνυμης Εταιρείας) ή Κοινού Ταμείου Εισπράξεων Λεωφορείων (ΚΤΕΛ)

Περίοδος υποβολής

από 2/6/2021 έως 29/9/2021 (ώρα 16:00)

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται από τους υποψηφίους δυνητικούς Δικαιούχους υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr/mis.

Ο ηλεκτρονικός φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει υποχρεωτικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά –κατά περίπτωση - του Παραρτήματος Ι «Δικαιολογητικά Υποβολής/Ένταξης» σε μη επεξεργάσιμη ηλεκτρονική μορφή αρχείου (π.χ. αρχείο τύπου pdf).

Είδος ενίσχυσης

Επιχορήγηση / Επιδότηση

Τα ποσοστά ενίσχυσης των επενδυτικών σχεδίων ανέρχεται στο 60% και η ιδιωτική συμμετοχή του δικαιούχου της ενίσχυσης για το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στο 40%

Περιοχή εφαρμογής

Όλη η Ελλάδα

Τι χρηματοδοτείται

Χρηματοδοτούνται δαπάνες που αφορούν σε:

  • Συστήματα έξυπνου εισιτηρίου
  • Συστήματα προγραμματισμού και βελτιστοποίησης δρομολογίων
  • Συστήματα τηλεματικής & πληροφόρησης επιβατών
  • Συστήματα ψυχαγωγίας & ενημέρωσης εντός του λεωφορείου
  • Συστήματα Wi-Fi εντός των οχημάτων
  • Πιστοποίηση υπηρεσιών ή/και διαδικασιών

Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης του Α’ Κύκλου, δηλαδή η 04.06.2019.

Πηγή: antagonistikotita.gr

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα επιχορηγούμενα προγράμματα πατήστε εδώ.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επιθυμείτε.

Email: grants@mdcstiakakis.gr

Τηλ. 2810 280985