Εξαγορές - Συγχωνεύσεις & Αποτιμήσεις

Προϋπόθεση για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης είναι η μέτρηση της απόδοσης της. Η MDC Stiakakis σχεδιάζει ξεκάθαρες δομές, διαμορφώνοντας την στρατηγική των εξαγορών και των συγχωνεύσεων της επιχείρησης σας για την αποτελεσματικότερη μέτρηση της απόδοσής της και την μείωση του κόστους που προέρχεται από μία πολύπλοκη επιχειρησιακή δομή.

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας αναλαμβάνουν:

  • Αποτίμηση επιχειρήσεων, με επιστημονικές μεθόδους, προκειμένου η διοίκηση να γνωρίζει την θέση της στην αγορά, τις δυνατότητες της και την περιουσιακή της διάρθρωση.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνικές λύσεις για την εξαγορά/πώληση επιχειρήσεων, ανάλυση της επένδυσης και της απόδοσης της. Συμμετοχή στην διαπραγμάτευση (buy & sell side).
  • Μελέτη και υλοποίηση αποτίμησης και εφαρμογή διαδικασιών συγχωνεύσεων & διασπάσεων επιχειρήσεων. Αλλαγή νομικής μορφής λειτουργίας.
  • Αναζήτηση της βέλτιστης οικονομικά λύσης συγχώνευσης ή διάσπασης με την χρήση ευεργετικών νομικών διατάξεων.
Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!