Έλεγχος Λογιστικών & Λειτουργικών Μεγεθών

Ο έλεγχος και η εποπτεία είναι προϋπόθεση για την ορθή και σύννομη λειτουργία της εταιρείας σε επίπεδο λογιστικό, φορολογικό, νομιμοποίησης, προσωπικού & διαχείρισης.

  • Χρηματοοικονομικός έλεγχος για την ορθή παρουσίαση στις οικονομικές καταστάσεις των οικονομικών μεγεθών που αφορούν την χρηματοοικονομική και περιουσιακή θέση της εταιρείας.
  • Λειτουργικός έλεγχος για να αξιολογηθεί κατά πόσον η λειτουργία εκτελείται σύμφωνα με επιστημονικά κριτήρια αλλά και με τις κατευθύνσεις της διοίκησης.
  • Έλεγχος αποδοτικότητας για το αν οι διαδικασίες και οι λειτουργίες της εταιρείας φέρνουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για τα οποία έχουν σχεδιαστεί.
  • Έλεγχος συμμόρφωσης για τη διαπίστωση της ορθής φορολογικής, διαχειριστικής και λειτουργικής διαδικασίας που απαιτεί η νομοθεσία.
Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλοσήρθατε στον ιστότοπό μας!