Ολιστική λύση διοίκησης για ανάπτυξη με σταθερότητα

Ολιστική λύση διοίκησης για ανάπτυξη με σταθερότητα

Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που όλα αλλάζουν διαρκώς με απίστευτες ταχύτητες, μόνο ένα τρόπος υπάρχει να προλαβαίνεις και να εμπεδώνεις τις αλλαγές, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες, και αυτός είναι η πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να παρακολουθούν το περιβάλλον τους, εξωτερικό και εσωτερικό, και να προσανατολίσουν το στρατηγικό τους σχέδιο στα νέα δεδομένα του επιχειρείν για να μεγεθυνθούν.

Έτσι κάθε σύγχρονη και δυναμική επιχείρηση πρέπει να επιδιώκει να διαθέτει τουλάχιστον τα παρακάτω:

  • Πρόσβαση στην πληροφορία,
  • Στρατηγικό σχεδιασμό και όραμα,
  • Βιώσιμο μοντέλο διοίκησης,
  • Εξωστρέφεια,
  • Σχέδιο αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών,
  • Πειραματισμό με νέα προϊόντα, υπηρεσίες και αγορές,
  • Αναζήτηση στρατηγικών συνεργασιών.

Είναι αυταπάτη η λογική του διαχωρισμού των εταιριών σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες, όταν όλες οι επιχειρήσεις πλέον, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν ανταγωνιστές που προέρχονται αλλά και απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά. Όπως ο ανταγωνισμός είναι παγκόσμιος, έτσι θα έπρεπε να είναι και η πρόσβαση στις πληροφορίες και τις διαθέσιμες λύσεις.

Στην MDC Stiakakis προσπαθούμε να δώσουμε στον επιχειρηματία πρόσβαση σε ένα καινοτόμο πακέτο συμβουλευτικών υπηρεσιών το οποίο δεν παραβλέπει καμία πτυχή της σύγχρονης επιχειρηματικότητας και που διαθέτει λύσεις με διεθνή προσανατολισμό, για να βρίσκεται πάντα στην ίδια σελίδα με τους παγκόσμιους παίκτες-ανταγωνιστές, όποιο κι αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής του.

Είναι γεγονός ότι πλέον κάθε πληροφορία μπορεί να γίνει διαθέσιμη με λίγα μόνο κλικ, όμως η λύση που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μίας επιχείρησης θα απαιτεί πάντα γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία.

Το ισχυρό δίκτυο επιλεγμένων συνεργασιών στην διεθνή αγορά, η αποτελεσματική αξιολόγηση καταστάσεων και προτάσεων, η δυνατότητα παροχής των βέλτιστων πρακτικών, η μετάδοση και ανταλλαγή της γνώσης, η στρατηγική της συνεργατικής ανάπτυξης είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσφορά των υπηρεσιών που προσθέτουν καθημερινά αξία στην επιχείρηση σας.

Η νέα λύση, με το όνομα ENTERPRISE SOLUTION έχει στόχο την δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε 5 πυλώνες:

Τα οφέλη για τον επιχειρηματία είναι:

  • Η πρόσβαση σε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με τη σύναψη μίας μόνο επαγγελματικής σχέσης σε κόστος που θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί με μεμονωμένες συνεργασίες.
  • Η πρόσβαση σε ομάδα έμπειρων συνεργατών που λειτουργεί επικουρικά στην ομάδα του επιχειρηματία και προτείνει λύσεις με διεθνή εμβέλεια.
  • Δεν χάνεται ποτέ ο έλεγχος των αποφάσεων καθώς όλες οι υπηρεσίες είναι συμβουλευτικές και δεν περιλαμβάνουν εν λευκό διαχείριση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας.

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Επιλέξτε το κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοηθήστε μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά επιλέξτε όποια επιθυμείτε και πατήστε «Αποδοχή Επιλεγμένων».

Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας!